1 januari 2010

1:a dagen på ett helt nytt år, 2010!

Ja ha då överlevde man detta årsskifte också! Det firades hos goda vänner till oss, på gångavstånd... Det är så skönt att bara kunna gå hem och inte behöva taxi eller "vem ska inte drick det där goda vinet till den goda maten diskussionen". Raketer sköts så det stod härliga ting och minstingen 2,5 år hon somnade vid 01:30, en riktig partyprinsessa, henne får vi hålla i senare!!!
Idag har dagen spenderats i mysekläder och mannen har sett två av Sagan om ringen filmerna med de två äldsta barnen, han sitter och läser texten för dem, imponerande att han orkar i 6 timmar, sen väntar ytterligare 3 timmar till sista filmen en annan dag.
Själv har jag går igenom min inspirationspärm. Älskar att sitta och drömma mig bort och titta på fina bilder jag rivit ut från tidningar och bilder jag hittat på nätet. Har även sorterat i den lite... man ändrar ju smaken lite då och då och jag får nya idéer om vad jag vill göra...Klipp och klistra var alldeles lagom sysselsättning idag och nu har jag så många idéer på vad jag vill göra NU... tur jag är ledig ett par dagar till!
Dagens middag blev nog det samma som många andra också har ätit idag

PIZZA

Det är syndigt gott, idag blev det Kebab pizza med grönsallad på, så lite nyttigt har jag också ätit
...
Ha det bäst!
Åse

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Nyårsdagen tycker jag är den dag då det är fullt tillåtet med pizza, pyssel, myskläder och minst två långfilmer! Firade också nyåret hemma, och det är verkligen bekvämt :-D

StrandviksVillan sa...

Låter som en bra dag!
Vi har varit hos min faster som bjöd på tortillas idag :) Mums det också!

Härligt med en inspirationsmapp. Själv näns jag aldrig klippa i mina tidningar...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!
A-C