7 februari 2010

Härliga Söndag

Visserligen har vi två sjuka tjejer här hemma men JAG mår som fisken i vattnet :))) Jag har kommit igång med att sy kuddar och dyligt igen. Vi har inget riktigt arbetsrum till mig som jag får plats i så jag huserar i vardagsrummet med alla mina tyger. Inga gäster på ett tag framöver då alltså...Kan väl bli några snygga kuddar av dessa tygerna, eller va tror ni? Våren hägrar!
Har fått beställning på vita kuddar...? Inte riktigt min grej, men ideérna sprudlar ändå!
Härliga tider:))) Lycka är när jag ser en produkt framför mig, när jag vet vad/ hur jag ska göra!
Har inte bestämt mig ännu om var eller hur jag ska sälja dem sen ,men är det någon som har nå´n ideé så tar jag gärna emot tips. Här på bloggen, starta en ny bloggbutik eller kanske tradera... vet inte, men jag känner att jag är redo att börja sälja mina saker nu!Här har ni förresten andra sida av köket vårt! Älskar dessa vitrinluckor och skåpen sväljer hur mycket som helst.Upptäckte när jag såg fotot att vinet är slut i hyllorna, dax för påfyllning!

Fick dessa fina tulpaner av mamma och pappa som var förbi på fika igår.Nä nu ska jag tillbaka till mina tyger och vara kreativ... bye bye for now!


Ha det bäst!
Åse

5 kommentarer:

GRACILIS sa...

ÅH visst är det härligt med tyger och sömnad, man blir glad av det. Det ska bli spännande att se vad som växer fram.Kram Agnetha.

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilket fantastiskt kök ni har! Såååå fint!!!! Jag blir aldeles till mig av alla tyger. Det är så kul att skapa. Hoppas att barnen kryar på sig snart.
Kram/ Anna

House number 15 sa...

Härliga tyger, riktiga vårpasteller. Väntar med spänning vad pysslar ihop. Har ju sett att du är duktig på att sy..

Kram C

Hvita Hjärtat sa...

Ni har verkligen ett superfint kök! Vilka fina mönster på tygerna, det blir absolut nåt fint! Ska bli kul att se resultatet :0)

Ha en bra vecka!
Kram,
Jennie

Tezz från Kungens Kurva sa...

De där tygerna kommer du att få till många fina kuddar av :) Härligt att du är pigg och frisk och hoppas att de andra kryar på sig snart :)