21 april 2010

Bullbak

Här bakades bullar för nån dag sedan, helt ljuvligt goda blev de!

Tack för tipset Pernilla!

Kanelbullsbak är inget konstigt här hemma men fylla dem med krossade hallon och riven vit choklad det har vi aldrig testat förut. Men jag kan garantera att det blir fler gånger!


Jag hann lägga in några i frysen för framtida fikastunder, de flesta blev uppätna innan de hann svalna...

Ha det gött alla goa!


Åse

8 kommentarer:

House number 15 sa...

Bullarna ser väldans goda ut!
Måste också testa det receptet, roligt med något nytt.

Ha det gott!
Kram C

Sabina sa...

Mums vad gott det ser ut!
Kram Sabina

Hvita Hjärtat sa...

Ååh vad det ser GOTT ut!! Och jag som försöker hålla diet! Vilken frestelse!!

Kram,
Jennie

Cilla sa...

MMMMMmums vad det lät gott & såg gott ut!!
Här bakas det en hel del men ingen risk att det blir något köldskadat i frysen här inte ;0)

Har du vägarna förbi imorn & tors 12-18 samt
Lördag 10-13 så bjuder jag på fika och minst 10% på allt i butiken..
& många andra erbjudande..
Ha det bäst / Cilla

Bella sa...

Du så gott det ser ut, måste absolut testa detta recept!!

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Stjärnor & Champagne sa...

Men dra på trissor så goda dom ser ut. Det där måste jag bara testa....Mmmm OM Wigwam är fantastiskt fin både på bild och i verkligheten. En klar favorit. Grattis till 4000 besökare, hipp hurra./ Kramkram Anne

Signe 1 sa...

Mums vilka goda lyxbullar du har gjort, mums!!:-) Go'natt! Kram Sofia

Strandkullen sa...

ser väldigt goda ut. mvh semlan