30 april 2010

Lata dagar? Tror inte det...

Hoppas jag kan sitta här lite till helgen och njuta av solen och planerar upp våren och sommarens projekt och aktiviteter, härligt det skulle va! Kanske efter gympaträningar, dans, stor gympauppvisning, div projekt som ska avslutas och kalas...phuu blir trött bara jag tänker på all stress det kommer bli ... Söndag, jag satsar på en stund i solen på söndag...om det så blir klockan fem på söndags kväll!
Lexingtonkuddarna köpte jag för nått år sedan på rea. Hade gått och tittat på dem länge så när prislappen blev röd så var jag tvungen... :)

Ikväll blir det go mat & dryck. Sen upp på cykeln för att sjunga "vintern rasar" vid fiskehyddorna där de tänder ett bål ända nere vid vattnet och med solnedgången i bakgrunden, det brukar va så fint.

Hoppas ni får en bra Valborgsmässoafton!

Åse
Va gärna med i min 4000 tävling.

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag tycker att du ska prioritera den där stunden i solstolen! Speciellt om ni får sol och fint väder, så tänk på oss som har snöblandat regn här just nu...
Ha en fin Valborg!

Två systrar sa...

Hej Åse! Hittade din fantastiska blogg genom Ann på stjärnor & Champagne...vad kul! Nu ska jag skrolla mig igenom! Vi länkar dig så vi kan hålla oss ajour med vad som händer i din värld :-) Ha en mysig valborg kram C&M

Cilla sa...

Puuhhh ja men ibland lyckas det bara bli tok mycket!!
Den där tiden i solen lät skön ;0)
Tror jag att du inte kunde låta bli dom ljuvliga kuddarna.. Jätte fina!!
Underbar Valborg till dig / Cilla

Cathrin sa...

Tittar in för att önska dig en fin Valborg! Hoppas du får användning av solstolen någon gång i helgen...

Kram
Cathrin