25 maj 2010

HJÄLP!!!


Ny kamera ska införskaffas...tjoho öhhhmmm....
Vad ska jag köpa? Har funderat på en system men är rädd att det är för komplicerat :S
Har i dag två olika digitala kompakt kamror i märket Canon och vill fortsätta med Canon.
Är det någon som har denna, Canon 1000 EOS? I så fall är den bra, lättanvänd och blir bilderna bättre än när man använder kompaktkamera? Räcker det att ha ett 18-55 objekt eller man behöver något annat för att ta bilder tex på långt håll? Eller finns det någon som rekomenderar digitalkompakt kameror? Villken i så fall?

SNÄLLA.... hjälp mig någon! Det finns så många som säkert sitter inne med så mycket info om denna sak!!!

Ha det bäst!

Åse

8 kommentarer:

Cybertomten sa...

Canon PowerShot G11 är ett mellanting mellan systemkamera och kompaktkamera. Tillräckligt kompetent men lättare att ta med sig. Dessutom är det en Canon.
Min fru är på G att köpa en sådan trots att vi redan har en kompaktkamera, en systemkamera och en upsjö av kameramobiler.

godastunder-tokigaidéer sa...

Vi är på gång och har tittat ut en kamera som min make tycker uppfyller alla kraven. Canon 1000 har ingen film funktion och har lågt iso värden med andrar ord svårt att ta bilder i mörker. Den vi har tittat heter canon 550D och ska ha det som man behöver.

Ha det gott
Kram Anna

Hoffmans Design sa...

Hej Åsa

Jag köpte en ny kamera i början på året och det e en Canon PowerShot SX200 IS och den e kanon. Kanon fina bilder du kan göra mycket med den.Stor härlig display bak. Lagom stor att både ha i väska och i fickan. Jag är väldig nöjd. Sen måste jag tillägga att jag e en stor Canon frek. Även min svägerska köpte en likadan. Lycka till med ditt köp.
Ha det Antonija

mamma med ambitioner sa...

Jag köpte en canon 450 d för ett tag sedan. Jag är super nöjd trots att jag inte har lärt mig allt ännu. Kommer att kompletera med ett ännu bättre objektiv framöver men ännu så länge fungera det som ingår bra.

bakom berget sa...

Hej där! Skulle bara titta in en stund för att kolla din tävling. Då ser jag att du funderar på att köpa en ny kamera. Jag har precis en sån, alltså en canon 1000D. Jag är jättenöjd med den.
Ha det gott! Kram Åsa.

Beate i Husets Hjerte sa...

Jeg har canon 1000D og er kjempefornøyd. Nå er det jo det første speilreflekskameraet jeg har så jeg har ikke noe å sammenligne med, men i forhold til det lille kameraet er det som en ny "foto"verden for meg. Det har jo fått god kritikk, selvom 450 alltid har fått best i test. Men jeg kan anbefale det.

Linruz sa...

Hej vännen.
Jag har just den kameran och är verkligen supernöjd med den.
Tycker definitivt du ska satsa på en systemkamera.
Kram Lina

StrandviksVillan sa...

JAAAG har den modellen! Är väldigt nöjd, om fotona inte blir bra är det nog mer mig det är fel på än kameran ;)
Jag fick vid köpet med ett extra zoomobjektiv 75-300 som är jättebra att fota med utomhus, eller annars med långt avstånd.
Önskar mig nåt sorts macroobjektiv, men det har jag inte råd med just nu.

Lycka till!