20 juli 2010

Utflykt

Idag tog vi bilen och körde två timmar österut till Kivik. Där är det just nu marknad, Sveriges störrsta dess utom! Kul sak som vi brukar årligen göra, någon marknad ska man ha hunnit med under sommaren... :) annars har det inte varit en riktig sommar! Här står vi i kö in till Kivik se kön...men bäst är ändå utsikten över fält och hav!Efter marknaden körde vi till Stärkan outlet för lite shopping, men det blev faktiskt inte köpt något...!?:)
Sen vidare genom alla äppelodlingar som finns i detta distrikt......och hamnade på Kiviks musteri! Mysigt litet ställe där man kan köpa mycket gott och fika!Jag köpte på mig av denna Da vinci musserande måltidsdryck. Den är guda god :))) Sitter just nu med en is kall, mmmmm! Det är en udda smak som är svår att förklara men den smakar både cider och vitt vin... smaskens är den i alla fall!På vägen hem stannade vi i älskade Ystad för att äta middag. Det är så mysigt att gå på de smala gatorna och titta på de söta husen! Och det är så lugnt...

Hoppas vädret håller sig fint, för imorgon ser jag fram emot ännu en dag på stranden!

Tjingeling!

Åse

3 kommentarer:

godastunder-tokigaidéer sa...

Härlig tur ni har haft´, Kivik är ett av mina favorti ställen jag hela österlen för den delen. I år fick vi hoppa över markanden för vår nya lilla medlem i familjen hade inte fått det så bra där men nästa år kan han stanna hemma..

Ha det gott
¨Kram Anna

House number 15 sa...

Det var väldans vad mycket ni hann med på en dag;) Har varit i Kivik en gång men inte på marknaden. Hela österlen är en stor semesterfavorit faktiskt.

Kram C

Hoffmans Design sa...

Vilken härlig dag. shoppade du loss ordentligt. Vi har varit på kiviksäpple marknad flera år i rad. För att titta på den berömda tavla. Sovit över i Brösarp. Mysigt hela helgen. Vi hade tänkt åka på Norvalla marknad som ligger lite runt hörnet där vi bor men idag ösregnar det hemma kommer att bli söligt.
Kram Antonija