2 augusti 2010

OJOJOJ...

Här har det festats i dagarna fyra!

Mannen har fyllt 40 år.
Familjen kidnappade honom i torsdags och åkte till Ven. Ven är en ö som ligger i Öresund mellan Skåne och Danmark, båten tar man från Landskrona. Jätte mysig pittoresk ö som man lät kan drömma sig bort på!
Vi tog oss fram med hyrda cyklar , precis som alla andra som var där denna dag. Picknicken packad och vädret med oss så blev det en super dag som sen avslutades på restaurang hemmavid. Festandet fortsatte sen med att hans finska underbara brndomsvänner kom och i lördags var den stora FESTEN!
Bastu var inhyrd, kan ni tänka man kan hyra bastu som kommer hem till en på ett släp... :) underbart för oss som ännu inte har en egen! Googla så hittar ni säkert någon nära er! Finne som han är så var det ett givet tema med BASTUFEST med dopp i poolen!
Italiensk buffé var beställd och vädret var åter med oss. Festen blev super lyckad och det blev tidig morgon innan jag kom i säng för nån timmes sömn!

Nu har alla åkt hem till sitt och vi har sista städet kvar sen väntar en sista semestervecka!

Ha det bäst vänner!

Åse

2 kommentarer:

Hvita Hjärtat sa...

Halloj! Härligt med fest - speciellt på sommaren då man kan vara utomhus och njuta! Ni verkar ha haft en härlig sommar och har ju hunnit med massor! Många fina bilder :o) (Detdär med att hyra en bastu är nog en affärsidé som inte skulle löna sig här i Finland, hihi! Här har vi ju inklämt bastun t.o.m. i pyttesmå hyresettor!) Kram på dej!

Hoffmans Design sa...

Vad kul med fest. Jag lurade själv min man när han blev 40 med väldens fest hemma bjöd hem 65 pers han visste inget. Du kan tänka dej att han blev förvånad när han såg allt folk hemma och party tält trubardur och grill kocken i farten. Men kul hade vi.
Kram Antonija