17 december 2010

Fet smäll av livets baksida...

Julen kom av sig här hemma efter att... en bror, en son, ett man, en vilsen själ har lämnat oss andra kvar att undra VARFÖR??? En fråga vi aldrig får svar på... Detta gör att alla ens egna funderingar kring sitt liv känns väldigt löjliga i jämförelse med vetskapen att väldigt, väldigt många där ute mår så oerhört mycket sämre...
men, livet måste gå vidare och nu ska vi försöka få lite julkänsla här hemma, för barnens skull.

Det är inte klokt, en vecka kvar till jul och inget är förberett... Det blir till att stå i i helgen! Pynteri och fix, julgransinköp och godisbak, julmusik och glögg!
Tror minsann att vi har en hel del kvar att göra...

Ha det bäst och ta hand om varandra!


4 kommentarer:

godastunder-tokigaidéer sa...

Det är viktigt att ni tar handom varandra,men det låter som ni gör det och det är bra att försöka göra som vanligt även om det är svårt. Vi gick igenom en sån jul för 5 år sedan så jag.......nej det finns inga ord.

Ha det så bra ni kan
Kram Anna

LOTTAS HOME sa...

Lilla vännen, stackars, stackars er, sänder en tröstande kram och varma tankar till er.
Ta hand om varandra och tänk på att det blir jul även om allt inte är fixat och perfekt. Det mesta går ju att köpa färdigt och lite skit i hörnen gör ingen skillnad.
Kram Lotta

Caroline sa...

Vad tråkigt för er. Hoppas ni kan finna lite tröst i den julstämning som jag är säker på att du kan fixa och som sagt ovan att det mesta går ju att köpa färdigt. (och åk inte upp till Toppen idag, då blir man bara stressad)

Kram-kram

s.m.i.l.e sa...

Oj. Håller med Lotta. Skickar styrkekramar.