5 januari 2011

Process tavelhylla har börjat!

Här duggar inte inläggen tätt precis... men barnen är lediga och jag så det gäller att njuta av dem nu när de vill! Vi har mysiga dagar med olika sysslor, bla stor röjning av deras rum... Mmmm de uppskattar det verkligen!
Jag har börjar göra nya tavlor till vår långa tavelhylla... Lite egna bilder, lite hittat på nätet får se om ramarna räcker :) Har hittat SÅ många bilder jag vill ha upp!
Här ser ni några. Visar hyllan till helgen och toaletten med hoppas jag!
Nu är krokar och pappersrullshållare beställt, visst är näthandel underbart!

Idag kunde det ha gått riktigt illa här då jag och minsta dottern ( 3 år) gick till stora pulkabacken. Racern drog åt fel håll så vi hamnade i ett gupp... Jag flög, dottern flög och hamnade under min mage... tur att magen min är väldigt mjuk... :) Efter en massa gråt och koll av henne så inser jag att jag nog skadat mig mest... Gick hem och såg i spegeln att fläskläppen va stor som... skrapsår i pannan, på näsan och på näsroten trots glasögon som för övrigt klarade sig utan en skråma... Phuu det hade kunnat gå riktigt illa det där!
Hädanefter är det jag som fixar fika, varma vantar, lagar pulkor, ingen mer pulkabacke här inte!

Ha det bäst alla kära!


8 kommentarer:

Cathrin sa...

Det där känner jag igen, när ungarna är lediga vill man ju ge dem tid. Och på kvällarna är jag rätt trött. Försöker dock klämma in lite blogg och fix hemma. Och det kan faktiskt gå rätt vilt till i pulkabackarna. Tur det gick bra för er, trots lite skråmor.

Kram
Cathrin

signerat 71 sa...

Oj, vilken pulkastory. Förstår att det blir du som blir "materialare" i framtiden:D
Hoppas det känns bättre idag.

Tack snälla för din support inne hos mig igår!
Kram J

Signe 1 sa...

men oj vad duktig du är!! ska bli skoj att se resultatet sen:-)

må gott!

kram sofia

smilebloggar sa...

Usch då, låter otäckt.

Lycka till med tavellisten. Jag håller som bäst på att ändra om lite i sovrummet. Ny sänggavel, mattor och gardiner. Härligt! Tavelväggen som också ska upp lär ta mer tid...

Stjärnor & Champagne sa...

Stackars din mage:) Näthandel är fantastiskt, det enda jag gör går aldrig i affärer längre om det inte är något väldigt speciellt. Fint du har gjort på bilden/ Stor kram A

Hvita Hjärtat sa...

Oj då vilket pulka-äventyr! Ser framemot att få se tavelhyllan!

Kram,
Jennie

Beas barnslikheter sa...

Oj, tur i oturen att det inte gick värre. Känner igen det där, jag som har två vildbattingar i backen alltid samtidigt som jag själv.

Vilka fina fotografier. Blir inspirerad att göra en riktigt fin fotovägg, men jag är smått paniskt rädd för att sätta upp bilder. Jag vet inte hur man "gör" för att det ska bli bra.

Anna sa...

Hej!!

Fann din blogg på Stjärnor & Champagne, o tänkte att det här måste kollas närmare på ;o)
MEGAMYS!!

Blir följare jag!!