4 juli 2011

Helgens utflykt

I lördags tog vi bilen på utflykt längs västkusten upp till Kullen. Oj va mysigt vi hade :)
Här i Höllviken regnade det men vi chansade... och vädret blev bättre och bättre ju längre vi kom på resan. Till slut var det stålande sol och 26 grader, underbart! Älskar väderappen i min iPhone :)
Vårt första stopp var denna underbara butik

En skön oas i Vallåkra utanför Landskrona. Kajsa som driver den har även en skön blogg med samma namn, kolla in den om du inte gjort det innan.
( men jag va så feg att jag inte vågade berätta att jag va där....ångrar mig nu )

Sen bar det av till Borstahusen i Landskrona. En mysig liten fiskehåla med underbart fina hus och mysig atmosfär. I hamnen hamnade vi på en fin restaurang . Hade det varit fint väder så kan jag tänka mig att det varit ännu mysigare. Ven ligger rakt utanför, så man har fin utsikt!
I Borstahusen passade vi även på att besöka butik TyraStina, en mysig inredningsbutik med många fina saker.
Efter det drog vi vidare till Höganäs längs kusten, gu sånna hus... Suck! Skulle gärna vilja flytta in i mer än ett av dem :) Behöver "bara" lite mer cash först... ;)
Väl i Höganäs besökte en underbar butik vid namn Butik 36 eller Butiken i Höganäs. Ett himmelrike att komma in i... Ahhh gammal verkstad eller bränneri, Ja det va så fint där inne, skön jazz musik i högtalarna, mmmm lovely!
Sen blev det Höganäs design outlet. Det va ett tag sen jag va där och jag kan meddela att det vuxit :) Kläder, skor, kosta boda, orrefors, böcker ja det va mer är bara ittala och höganäs kan ja säga... Här handlades det mycket... :)
I Ittala shopen blev det en höganäs ljusstake som jag gått och tittat på innan.
Sen vidare längs kusten och ännu finare hus...SUCK!!! Ännu mer cash behövs och vi som precis spenderat en hel del i Höganäs... :)
Väl i Mölle och Kullen området så har jag gett upp hus letandet :) och tittar på omgivningarna..
Eftersom klockan blivit mycket så missa vi fika på Ellens café i Ransvik men hit kommer vi snart komma tillbaka det blev bestämt där nere på klipporna :) Vi har mer att se och utforska denna sommar alltså :)
Nästa gång blir det Kullen, Ellens cafe, Nimis och Arx, och Ann på macken... Jag längtar! På vägen hem så blev det sju helsike väder igen... vi höll på att flyta bort och barnen roade sig med att räkna blixtar...! Ser rätt häftigt ut på himlen här när ovädret drog över oss!
Ha det bäst!


Ni glömmer väl inte anmäla er till min tävling!

1 kommentar:

smile sa...

Tack för tipsen! Vi som var i de trakterna förra helgen. Missade alla dina tips förutom Höganäs outlet. Lager 157 var en hit. Hela familjen ekiperade sig.

Får bli en Höganäsutflykt till.
Flickorna Lundgren på Skäret rekommenderar jag, när man är i de krokarna. Deras vaniljkaka... Eller mazarinkaka... Eller vad som helst, ALLT är supergott där!

:-)