29 april 2012

...

Fy vilken dålig bloggare jag är just nu, tyvärr för jag saknar det! Men tiden... den försvinner på annat håll...

Har sååå mycket ideer i huvudet jag vill hinna med att göra  här hemma (innan jag glömmer ideen och gått vidare till nästa...) så jag skulle behöva ta två veckors ledigt från skolan för att hinna med känns det som, plus en hel del beställningar som naturligtvis går föra allt eget... kul kul att få göra till andra som vill ha det jag gör! 

Större planteringslådor för jordgubbar och rabarber, solsängen jag pratat om innan, trapphylla till örter, vitrinskåp, matbord där ute, ytterdörren ska målas svart, minsta dotterns rum behöver uppdateras, mellan barnets rumfixing måste bli färdig, äldsta barnet vill få sängen målad, sy fler onepice till barnen... ja det kommer nya ideer HELA tiden.
Börjar jag en mening med  -Du älskling, skulle... då stoppar mannen mig direkt för han är såå trött på alla halvfärdiga ideer som inte blir färdiga. Det är JÄTTEJOBBIGT att hela tiden få nya ideer som inte hinner bli färdiga för mitt i så kommer jag på nästa osså vill jag börja direkt... Måste nog träna på att bli färdig först, för det är en underbar känsla!


Denna vecka som varit har våren verkligen slått ut, underbart med alla gröna knoppar och träden slår ut. Nice! Kan meddela att idag har jag handlat två saker jag längtat efter och en av dem till toppenpris. Ni får se sen i veckan... måste först styla till dem ;)


Jag önskar er en skön Valborg!
7 kommentarer:

Caroline sa...

Ser fram mot att se fynden stylade, speciellt eftersom jag vet vad de är :).

Det där med inte helt avslutade projekt känner jag igen. Det är ju det som är problemet, att det kommer nya hela tiden, ännu roligare.

Tack för idag! Det var kul.

House number 11 sa...

Ha en underbar Valborg!
Kram Jenny

Villa Humlebo sa...

Allt har sin tid... Bloggen blir ofta lidande för min del också.

Ha en fin Valborg!!

Kram Mia

Ida sa...

Jag har också mååånga ickeavslutade projekt som ligger, ibland är de energitjuvar som skapar lite ångest men ibland kan det vara kul att veta att det där skall jag ta tag i någon gång.. Men hemmasydda onepiecar?! Du är duktig du! Jag ser också fram emot att se dina fynd, de blir jättefina säkert. Önskar att jag hann före dig :) Här blir det pom-pom-pom-pom idag! Skön valborg, kram!

smile sa...

Förstår precis! Jag har det likadant. Massor av idéer men de kostar både tid och pengar. Hann inte bli klar med alla inomhusprojekt innan solen kom och nu har man tusen nya idéer efter att ha börjat utelivet i trädgården.

Vaddå sysslolös? Vaddå långtråkigt? Aldrig!

Ha det gott, måtte morgondagen bli lika fin som idag.

Väsklycka sa...

Sitter i samma båt (som man brukar säga) Hopplöst att få tid till allt.
Jag hoppas i alla fall att du fått en fin valbord och första maj.

kram kram Malin

StrandviksVillan sa...

Hej på dig!
Förstår dig helt och fullt! Samma sak för mig, tiden har inte alls räckt till på sistone, men idéerna poppar upp varje dag. Då är det inte heller bara jag som kör igång projekt, utan även mannen... Resulterar i mååånga halvfärdiga grejer hemma hos oss. Men - nu är äntligen ett lite större projekt klart, ska snart blogga om det.

Må så gott! kram!