2 april 2012

Butiksrunda

Oj så trevligt jag och Caroline hade i går när vi begav oss ut på butiksrunda.
Med var sin latte i bilen började vi vår runda!


Shoppat fick vi gjort i ALLA butiker :)
Vi började i Helsingborg hos trevliga Jenny med Blackballoon. Hon hade öppnat upp sitt hem för showroom och ett sånt fint hem det va. Uterummet skulle jag kunna flytta hem till mig direkt....  
Där köpte jag en sittdyna till min kommande gungstol...

Sen blev det Enkla Ting i Vallåkra hos Kajsa. Där blev det ett doftljus med marrocansk rosdoft. Vi passade även på att fika  i caféet inne på gården, vi åt den godaste silltårta jag ätit. Mums!

En extra butik blev det. Fin fin inspiration till trädgården, Löddeplantskola, dit vill jag åka igen men när det blivit lite varmare, tack. Här blev det svarta ägg i nåt stenmaterial och en ur söt trollslända.

Vidare till Borgeby kids & friends för att titta, titta och handla ett mateusfat. Så mycket fina saker och kläder, tydligen ska det finnas ännu mer i deras nya butik i Saffanstorp. Låter farligt!

Sista butiken för dagen blev Inreda Utreda i Lomma. Trodde vi skulle få träffa ägarinnan Daniella Witte, men så blev inte fallet. Men det va en mysig butik med många fina utvalda produkter. Hittade en supersnygg matta som jag ska kolla in närmare en annan gång... men med hem denna gång kom fyra små plåtskålar att ha som ljuskoppar eller nåt annat bra...

En super bra dag där både inspiration och energin blev på fyllt för ett tag framöver.
Tack Carolin för en strålande dag, det får vi göra om nån gång för det finns många fler butiker att sätta våra klor i :)

En mycket väl spenderad Söndag alltså!

3 kommentarer:

smile sa...

Nästa gång hänger jag på. Om du tar vägen om Staffanstorp. :-)

Blev lite sugen på dina shoppingfynd.

Ha en fortsatt trevlig påskvecka!

Limetwig sa...

Ja men visst svänger vi inom Staffanstorp! Då kan vi ju passa på att besöka det där stora stället som är nyöppnat :)

House number 11 sa...

Oj, vad härliga inköp!
Mateusfatet är så underbart! Och trollsländan!
Ha en härlig påsk!
Kram Jenny