12 september 2012

GRÅ

Känner ni er gråa ibland? Jag gör det periodvis, som nu! Vet inte varför för jag har hur mycket kul om helst framför mig... Men grå, anti, tråkig, vill vara själv för -varför ska andra behöva stå ut med detta ( mig då alltså) Alla negativa tankar bara är där hela tiden... kan inte skaka dem av mig... vet ju att det är fel att tänka såhär... saker blir fel och det är bara för att jag gör saker utan att tänka för huvudet har fastnat i allt negativa och osäkra... Oh va jobbigt detta blev nu... Nä det måste ut! Kan det va för att det är för mycket just nu, med egna skolan och nya projekt, barnens skola, dagis och allas aktiviteter som ska pareras med tanken om att vi alla ska äta middag tillsammans på kvällen, osså måste jag få göra mina små/stora projekt som gnager i huvudet...
Är det nåt jag är bra på så är det att trycka ner mig själv... fast jag vet ju att det är fel! Varför gör jag det då...
 
Känner ni er så ibland?
 
Idag va jag tvungen att ta mig till stranden bara för att få va! Hade kameran med och det blev en hel massa GRÅA bilder!
  

 Egentligen va det en underbar sensommardag med solsken och världen vissade sig i underbara färger...
Men idag är jag
 
GRÅ!
 
Ses en annan dag då jag ser färger igen...
 

 
Kram,
ÅSE
 

7 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Så känner även jag ibland. Då går jag också ner till havet och andas klar hög luft och njuter av att vi bor på det ljuvligaste stället på jorden! Då känns det lite lättare igen......Det är inte lätt att hinna allt, orka med allt, planera och fixa. Fråga mig som gick in i väggen för 5 år sedan. Idag är jag lugnare och bryr mig inte så mycket om allt runt om kring och har nog blivit lite mer självisk, men det behövde jag! Det är vi vuxna som ställer för höga krav, barnen nöjer sig med en bråkdel av det vi planerar och vill. Jag tycker du är modig som bytt karriär och vilka fina saker du gör! Det går säkert bra för dig både i ditt yrkesliv och privat, man måste bara genom lite gråa dagar ibland. Hör av dig om du vill promenera och lufta dig en dag. Kram Maria PS: jag läser din blogg minst 1 gång/vecka.

Iris sa...

Ibland måste man vara grå för att kunna uppskatta färgerna ordentligt.

kram /iris

Life's Silverlining and I sa...

Klokt sagt av iris, innan, kan bara instämma! Tror det kan bero på att det är mycket, jag kan bli grå då:) stor kram Nilla

Caroline sa...

Sådana dagar tror jag att man behöver ibland, även om man inte uppskattar det när man är på det humöret. Man reflekterar lite och kommer igen sen.
Havet brukar ge bra bot. Älskar vår strand om hösten: när där är nästan tomt.
Kram-kram

TITTILINA sa...

Jag tror att det är mycket nu med uppstarter på alla håll och kanter. Man vill så mycket men hinner så lite. Och så växer frustrationen enormt och man känner sig sådär. Men efter regn kommer solsken, så låt oss hoppas på solsken snart igen!
Ha en riktig toppenhelg vet ja!
Kram

H`s enkla vardag sa...

Hejsan! Det är inte roligt att känna sig grå, men jag tror också att vi måste känna så ibland för att senare kunna uppskatta det roliga! Tänk om allt var på topp jämt, det skulle nästan bli jobbigt det med!! Hoppas det gått över tills i morgon!?
Ta en dag i taget och inse att du inte hinner allt!
Kram och hoppas det är lite mer färg i din tillvaro i morgon!
Helena

Lady-G sa...

<3