17 januari 2010

Egentid med mannen

Mannen och jag planerar för att rymma bort från all vardags tristess en natt:)


Men vi kan inte riktigt bestämma oss om det blir


Ystad saltsjöbad


eller


The Lodge...


Det sista har vi redan varit på och det är helt underbart där, men de har fått dålig kritik ang. maten på sistone. Maten är viktig så vi kan unna oss goda viner till!



Jag vill egentligen göra saker med hela familjen, men det är så skönt att få ta hand om varandra, bara få vara två ett litet tag för att sen komma hem och ha mycket mer ork och tålamod i vardagens tjat och gnat och måsten.


Medan vi får vara man och hustru , så sover barnen hos mormor och morfar och de har det så bra där. Vår minsta skulle nog kunna bo där alltid, hon är beroende av sin mormor:) , mamma jag älskar dig!!!


Ja vi får väl se vart nästa tripp tar oss!



Ha det bäst!


Åse
(Vissa har kanske läst detta inlägg innan, då ber jag om ursäkt... Det blev fel då! Nu finns det ju fina bilder till inlägget också!)

8 kommentarer:

Nilla Q sa...

Det låter som en underbar idé! Jag är också sån som vill göra saker med familjen, men att göra saker tillsamman utan att vara mamma och pappa hela tiden är ju egentligen jätteviktigt.

Kram Pernilla

House number 15 sa...

Ibland måste man få göra något själva utan barn o vardag. Så härligt att få rå om varandra.

Grattis i efterskott...
Kram C

Anonym sa...

ja det skulle vara mysigt att rå om barnen en helg dom är alltid välkommna.
PS vi älskar er alla
Kram mamma...

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Tack för igår! Jätte god mat och trevligt sällskap :o) YSB hade jag också velat åka till en helg. Ser underbart ut!!! Kram på dig/er

Rester till middag sa...

Visst är det skönt att komma iväg själva ibland.
Vi brukar göra det två gånger om året.
Vår och höst.
Snart är det dax igen.....

LOTTAS HOME sa...

Låter som en underbar idé! Det är skönt att få vara man och hustru ibland och inte bara mamma. Det ser jag okså fram emot att göra snart. Kram Lotta

Cathrin sa...

Å så härligt! Vi har en sådan dag/natt inplanerad men inte förrän till sommaren. Längtar så jag blir tokig efter lite egentid med mannen. Fast samtidigt vill jag ju inte vara utan barnen allt för länge så det är helt klart en kompromiss som måste till för att jag skall må bra...

Ha en fin start på veckan!
Kram
Cathrin

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Revyn var jätte rolig :o) Så vad hittade ni på igår då? Kram