24 februari 2010

Kuddar...
Gårdagskvällens kuddar...


Oj vad det märks att det är lov på jobb, 15 jämfört med 45 barn... skillnad! I dag har vi haft STORA bakdagen! Muffins, kanelbullar, pizzabullar, chokladbullar och scones. Lite åts idag annat sparades till andra tillfällen. Det är en dag som denna jag känner att jag kan vara den fritidspedagogen jag vill vara! Min 7 åriga dotter va med mig på mitt jobb (fritis) idag och stortrivdes... -Mamma, mamma jag kan väl gå här istället mamma... sa hon, men jag tror inte det hade varit så bra i långa längden!

I morgon är det skridsko på schemat och sen är jag ledig på fredag . Oj vad jag längtar för mannen och jag ska ut på äventyr...


Tack för alla rara kommentarer, blir så himla GLAD!


Kramar till er alla

Åse

9 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Låter som en härlig dag! Här är det sportlov nästa vecka, så jag räknar med att det blir rätt lugnt med på mitt jobb då när många är hemma med sina barn. Härligt med lite kuddpyssel!

godastunder-tokigaidéer sa...

Låter härligt..både med bullbak, ledig fredag och göra äventyg med mannen. Det är härligt att få mannen för dig själv.
JAg tänkte göra ett inlägg idag men kan inte, den står bara och tuggar i inläggs läget och jag vet inte vad jag ska göra....kanske det löser sig till i morgon?

Kram Anna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka underbara kuddar du syr! Du ger verkligen inspiration till oss vanliga dödliga *hihi*... Verkar som om ganska många har haft en underbar dag. Kanske är solen?
Kram/ Anna

Cilla sa...

Än en gång, underbara kuddar!!
Låter trevligt med bakandet & jag har full förståelse för att ditt jobbe blir så mycket lättare med mindre barn & alla får/kan synas.
Låter härligt med egentid & äventyr med mannen.. Mysigt!!
Kram Cilla

Ljuva Lantliv sa...

Vilka fina kuddar du har sytt. Härliga tyger! Hoppas du och mannen får en härlig fredag tillsammans! KRAM Anna

s.m.i.l.e sa...

Härligt! Visst är det såna dagar som gör att man orkar med de andra dagarna som inte är likadana... :-)

Finfina kuddar!

Apropå klänningen. När jag kom hem låg den en rabattcheck från HM i brevlådan. Måste vara ett tecken att jag ska dit och köpa klänningen, eller hur? ;-)

LOTTAS HOME sa...

Underbara kuddar igen! Hoppas ni får en kanon trevlig helg, härligt att komma bort.
Kram Lotta

Vardagslyx sa...

Äventyr...Spännande! Du får berätta för oss sen!:)

Kram Pernilla

Åsa Jönsson sa...

Ha ha det var det ni sysslade hela dagen med. Vad ni är duktiga! Såklart hon vill vara hos er! Vem vill inte det:) Bryt inget imorgon nu. Vad det låter spännande med dig och mannen. Ha det riktigt mysigt. Kram Åsa