5 mars 2010

Fredagsmys

Här har det varit ett UNDERBART väder i dag. Solen har varit på sitt bästa humör och skinnit HELA dagen. Visserligen nån minus i morse men solen värmer!
Har idag varit och lånat en katalog med new classic boråstapeter och det vissade sig att mannen inte alls var på samma linje som jag...?! Vi brukar annars vara ganska överens eller kunna kompromissa till nått mitt emellan...
Ska ta lite bilder i morgon så ska ni få tycka till...Tavlorna målade jag för nått år sedan och hänger i vår långa hall.

Hoppas ni får en mysig fredags kväll med en massa mys. Här blir det mys med mindre mys pga. soppdiet, inget gott här inte och inget vin! Men vågen går neråt så det får göra mitt mys idag :)

Ha det bäst!

Åse

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Verkligen??? Har du målat dom snygga tavlorna själv? Imponerande!!
Har faktiskt målat lite själv men inte vågat visa på bloggen... :S

Lycka till med tapetvalet!

åsa sa...

Okej nu vet jag varför det inte blev mys;)vad duktig du är men det måste vara jobbigt i början innan man kommer in i det och vänjer magen:) Heja dig:)

godastunder-tokigaidéer sa...

Jätte fina tavlor, gud vad du är duktig. Jaså det blev sopp diet.....ja som sagt man kommer in i det, min sista vecka har inte varit helt bra men ska upp och träna i morgon och förhoppningsvis en runda på söndag. Jag har bestämt mig för att jag måste röra mer på mig...är tyvärr lite lat av mig.

Trevlig helg
Kram Anna

Hvita Hjärtat sa...

WOW vilka fina tavlor! Vad du är duktig! Du borde börja sälja, liknande tavlor får man ju betala en hel del för i inredningsaffärer!

Ha en skön helg! Kram, Jennie

Mycket annat & lite betong sa...

Jättefina tavlor med fina motiv!

Hälsningar Agneta