4 mars 2010

Tidnings favo

Fick denna favo tidning i brevlådan innan i veckan och har inte hunnit titta ordentligt i den förränn i dag...
Ni må tro att det retat mig :)

Efter att ha sett alla fina tapeter så måste jag fixa nya till vår hall :) Det får bli färgaffären imorgon!
Mitt sikte är inställt på Boråstapeters New classic...Ha det bäst alla goa!

Åse

5 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Hej Vännen!

har slutat prenumerera på tidningar, för de blev bara liggande, hur gärna jag än ville läsa dem. Får aldrig tid utan bläddrar bara igenom och tänker att jag ska läsa SEN... Men nu blev jag ju lite sugen igen! Det är ju helg snart, kanske ska jag göra ett nytt försök...!

Kram Pernilla

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag har precis börjat läsa inredningstidningar igen efter ett långt uppehåll. Det är ju så otroligt roligt! Känns som när man har en påse godis som ligger och väntar... *blink* Lycka till med tapetvalet!
Kram/ Anna

godastunder-tokigaidéer sa...

Jag skulle kunna tapetsera om varje vecka om det inte var så himla jobbigt. Ser nya snygga varje vecka i jobbet snacka om att man blir sjuk ibland så fina de är.
Tirups örtagård älskar jag, vet inte hur många gånger det blir varje sommar jag åker dit och kommer hem med massa som jag inte behöver.....

Kram Anna

Cathrin sa...

Tapeter är så härligt. Ta en titt in på maleributiken.se. De har ett stort utbud av tapeter och skickar två stora prover utan kostnad... Fast jag vet inte om det stillar eller sporrar ens tapetbeov. ;) Av någon konstig anledning tycker jag att tidningar jag pernumerarerar på lättare blir liggande olästa en längre tid än de som åker med i kundkorgen när man handlar... Konstigt det där...

Ha en fin fredag!
Kram

House number 15 sa...

Den tidningen har jag redan läst ut;)) Men har ju haft tiden förståss, när man är förkyld.

Spännande med ett litet projekt.
Ha det gott o kramar C