17 mars 2010

Nämen se de blommar...

För en vecka sedan satte jag in björkriset som ska pyntas till påsk... tänkte det kan ju ta ett tag innan det slår ut...Men i går kväll så såg jag hur det slagit ut ordentligt... Mmmm ibland går det fortare än man tänkt sig :) Får väl fixa ett till ris som vi kan dekorera.

Har haft ledig eftermidda idag och då passade vi på att baka kanelbullar, efter mycket tjat från barnen... Håller själv på med diet så jag försöker ha så lite som möjligt hemma för annars äter jag upp det :S Men nu tyckte jag synd om dem... Så bullar blev det! Mina tjejer hjälpte mig och sonen kom in genom dörren lagom till de var färdiga och då blev det fika till glada toner!

Och oj vad jag är glad att datorn fungerar! (var bara tvungen att säga det igen) Ber så mycket om ursäkt till vissa som jag inte lämnat kommentarer hos på ett tag, jag har tyvärr blivit av med era bloggadresser... sorry!!! Känner du dig träffad så lämna en kommentar här så jag hittar till er igen, tack!

Ha det bäst alla!

Åse6 kommentarer:

godastunder-tokigaidéer sa...

Usch jag visst är det farligt att baka men det är ju så härligt och luktar så gott. Själv bakade jag kardemumma rutor i långpanna igår, åt en liten hörna sen straffade jag mig själv med cross trainern i 30 min.
Hur går det för dig med bantningen? Här går det lite trögt men jag har bestämmt mig nu så den sista veckan har tränat som en galning så jäklar om det inte ger resultat.

Ha det gott
Kram Anna

Tigris Predikantan sa...

Om någon som kan baka goda kanelbullar så är det sambon, men han vill så sällan!
:)

Hvita Hjärtat sa...

Oj vilka bullar! Vilken frestelse att baka då man är på diet - hade jag aldrig klarat utan att "synda"! Du är jätteduktig måste jag säga! Men vad gör man inte för sina barn :o) Jag ska nog också ta in lite ris för att få se lite gröna "mössöron"!

Kram,
Jennie

Vita rosor och förgätmigej sa...

Mmmmmm. Kanelbullar! Finns det något godare? Vi kan tyvärr inte baka det här hemma längre för lilla A har blitt allergisk mot kanel :0(. Jag njuter av dina bilder i stället!
Kram/ Anna

StrandviksVillan sa...

Mig hade du inte missat ;)
Oj så gott med bullar, det blir alltid barnen glada utav. Fast mina blev nästan lika glada för hembakt bröd, hihi!
Jag har också nyss beställt ett smycke av Sabina, väntar med spänning.

Ha en fin dag!

exklusivvardag sa...

oj vad goda de bullarna såg ut ju :-) kram