18 mars 2010

St.Paula


Har handlat en blomma som jag tidigare ratat SÅ mycket... Den fanns överallt i föräldrarnas trädgård och innomhus, ja nä har inte kunnat med den innan...
Men så sist jag var och handlade blommor så stod DEN där och kallade! Nu står den så fint på ljusbrickan vi har på soffbordet.


Och ser ni? Den står i en smurfkruka, man tager vad man haver! Måste hitta nån annan fin kruka!

Ha det bäst!

Åse

8 kommentarer:

godastunder-tokigaidéer sa...

Jag håller delvis med dig, men tyvärr håller mitt i sig. Mig inte gilla. Alla äldre i min omgivning hade förr såna och när jag tog hand om grannens hus på sommaren var det den enda blomman hon hade och jag tyckte den luktade illa.....saken är som ....delad.

HA det bäst
Kram Anna

Tigris Predikantan sa...

Jag tycker de är fina, blommorna, speciellt de dubbla!
Och snart kan du äta dig mätt på godis ... om du vill! *ler*
:)

Cathrin sa...

Men viss tä rdet konstigt hur smaken kan förändras över tid. St Paulor är mormor och farmor för mig. Mysigt, men inte något jag själv skulle ha. Tidigare. Nu är jag en mycket intresserad spekulant på två st vita. De fick inte plats i korgen hem sist, men nästa gång får de föja med.

Och ja, man tager vad man haver, fniss. I julas upptäckte jag att behållaren till vår juicepress var en utmärkt hyacintkruka. Mycket bättre än juicepressen var, dessutom!

Ha en fin torsdag!
kram

Hvita Hjärtat sa...

Så har jag också tänkt om många saker, men sen plötsligt tycker man själv att det är fint! Betyder det att man själv blir gammal eller?

Och det var nog den sötaste krukan jag sett på länge *fniss*! Kanske ett smart knep att komma bort från St Paulans "tantfaktor" att kombinera med lite smurfar :oD

Kram,
Jennie

Vitt och Blått sa...

Tycker att de är jättesöta! Har också ratat dem förr - pensionärsblomma. (När jag började jobba med blommor) MEN det finns så många fina sorter! Älskar den ljusrosa hängande varianten, eller dubbla vita - mmm :) Ha en bra fredag - kram E

Cilla sa...

Håller med dig om känslan hur dom fanns överallt förr men måste samtidigt också säga att den gjorde sig PERFEKT på fatat!!
Ha det bäst!!
Kram Cilla

Ljuva Lantliv sa...

En underskattad liten skönhet som gör sig jättebra tillsammans med vitt och silver. KRAM Anna Ps. Verkligen synd på din sockerlåda *ler*. Har också glömt av saker som blivit totalförstörda. Så sur man blir...

s.m.i.l.e sa...

:-) Jag är likadan. Fast jag har bara förlikat mig med de vita. Än så länge...

Trevlig fredag!