15 april 2010

korgstol

Dagarna springer ifrån mig för tillfället... måste va det fina vädrets skull.
Man är ju ute tills barnen ska sova och sen har man lite att ta igen inne...trist men sant!
Ska försöka hinna runt lite i kväll, eller måste rättare sagt!

Såg denna hängstol i Harald Nyborgs katalog och tycker den är så fin, hade passat precis... ja så var planeringen igång i Åse´s lilla huvud! Som om det inte räker med surret där är redan?!
Ha det bäst alla!

Åse

8 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Hej vad lustigt! Jag håller som bäst på att planera en variant av den där i min trädgård!

Visst är den fin! Ser jättemysigt ut.

:-)

Villa Tallbacken sa...

Hej och tack för den gulliga kommentaren om min blogg! *glad* Och tack för förslag ang bordet och våra fönster. Jag är också sugen på att lacka bordet svart, är bara rädd att det skall vara galet opraktiskt. Varenda dammkorn syns ju direkt liksom. :-/ Skulle också vilja ha ett annat formspråk på bordet. Kanske ett med svarvade ben eller ett kryssbord/plankbord? Ska kolla in de där blommorns du tipsade om också... Och vilken tur att du lämnade en kommentar så jag kunde hitta in till dig! :-) Superfin blogg med massa snyggt precis i min smak, måste genast inspektera den närmre!!!! :-)

Kram Elin

StrandviksVillan sa...

Visst är det härligt att börja planera för utelivet. Visst tänkte jag för mig själv att det ändå nästan aldrig blir som man tänkt och några har redan påpekat det... Vi har ju inte direkt det ultimata klimatet här. Antingen regnar det eller blåser, är för kallt eller för stekande hett. Men då är det ju bra med flera uteplatser i olika lägen. Fast allt äckligt pollen kommer man förstås inte undan... Nej, nu blev jag lite pessimistisk :P
Klart man ska se fram emot utesäsongen!

Idag deltar jag i en strejk och ska inte åka till jobbet. Känns verkligen skumt, inte helt okej faktiskt...
Nåja, får hoppas det blir bra.

Ha en fin fredag!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken fiiiin stol! Måste vara underbart att sitta och gunga i den, kanske med ett myggnät hängande över, en sval sommarkväll, med ett glas rött i handen... Ja, du hör. Vi är fler!
Kram/ Anna

Cathrin sa...

Å, den vill jag också ha!!! Behöver som tur är inget myggnät men ett glas rött är väl en nödvändighet ;) i den en ljum sommarkväll. Kan riktigt se mig själv i den. Den måste bli min...

Och du, vi har så mycket dåligt "mammasamvete" ändå. Strunta i det (samvetet alltså)!

Kram
Cathrin

Helt Enkelt sa...

den har jag kikat på många gånger. men jag vet inte riktigt var jag ska ha den. kanske inomhus?!

ha en riktigt fin helg!

Cilla sa...

Härlig stol!!
Önskar dig en underbar helg!!
Kramen Cilla

Hvita Hjärtat sa...

En sån skulle jag också vilja sitta och njuta i! Jag förstår precis hur det känns när din man inte slipper hem! Min man kämpar sig hem från Spanien med tåg och är för tillfället i Stholm. Eventuellt hinner han över med färjan till Åbo inatt och sen ännu tågresa...får se när vi har honom hemma igen! Frustrerande! Tänk vad man är beroende av flyg!