16 april 2010

Nöjda döttrar

Min (snart) 3 åring var med på Lindex idag och hittade en keps som jag inte kunde säga nej till... Alldeles bedårande var hon när hon provade, - mamma Mette ha, MAMMA... ;) Mitt hjärta smalt och sen att den är prickig kan ju inte jag rå för ;)
Min 7 åriga dotter hittade ett tyg i vintras som hon tyckte jag skulle sy en klänning av till henne, hon vet vad hon vill så det är bara till att lyda... nä usch det lät inte bra :) Ialla fall så har jag dratt på det lite för jag visste det skulle bli pilligt. Livet skulle va med massa gummiband...och det var detta jag hade gjort härom kvällen när jag var så arg...
Så här blev resultatet och dottern skrek...

av lycka!
Då känner man att det var värt alla fula ord som sades under tiden den gjordes!


Ska se om jag kan få en nöjd son också genom att köpa nya skor till honom i morgon!


Manen kunde inte flyga hem idag från jobbresa under veckan, så helgens plan med att få gjort färdigt gungställningen blir inte av, får väll räfsa lite i stället!

Ha det bäst!

Y
Åse

8 kommentarer:

Signe 1 sa...

Ursöt mössa!!:-)

Och vad duuuktig du är på at sy, jag är sååå impad, klänningen blev jättefin!!

Ha en fin kväll!

Stora kramen Sofia

vitavillan sa...

Vilken underbar klänning! Förstår att sin dotter blev nöjd. Trevlig helg!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad trist att han inte kan komma hem som planerat. Hoppas ni får en underbar helg i alla fall... Vilken klänning! Du är sååå duktig på att sy!
Kram/ Anna

LOTTAS HOME sa...

Vilken fin klänning! Du är verkligen duktig på att sy. Tråkigt med mannen. Otäckt med askmolnet, är så glad att min man var hemma denna veckan. Hoppas ni snart är tillsammans alla igen! Trevlig helg.
Kram Lotta

Caroline sa...

Det var ju en riktigt fin klänning, så jag förstår att hon skrek! :)
Jag har också svårt att stå emot önskn önskningar ibland... som när dottern säger att det söta lilla gosedjuret nickar att det vill följa med henne hem...

Trevlig helg!

Hvita Hjärtat sa...

Vilken fin klänning! Sån skulle jag själv gärna ha! Men så är du ju så duktig på att sy också! Det har jag ju ett bevis för här bredvid mig i soffan ;o) Hoppas att du snart får hem din man! Vi hade också planerat att förbereda loppisförsäljningen av vindsbråtet idag, men det får vi nog skjuta upp eftersom min mans hemkomst blir så försenad pga flygstoppet. Istället ska jag bara njuta av dagen :o)

Kram,
Jennie

Cilla sa...

Men vilken ljuvlig klänning du sytt!!
Du är såå duktig!!
Mys helg till dig..
/ Cilla

s.m.i.l.e sa...

Wow! Jag blir alldeles mållös! Superfin!