17 juni 2010

Vart tar...

...all tid vägen? De sista tre veckorna har bara försvunnit, fattar ingenting! All tid varit in bokad och planerad... Men o andra sidan så står jag inte ut när inget händer och är inplanerat iheller... Svårt men jag tror ni fattar! Jag gillar inte när det blir för mycket planerat utan är nog en liten ensamvarg som gärna sitter själv och skapar, men vill ändå ha folk runt mig...
Jag är allt en knepig typ jag... :)

Idag är det tungt i huvud och kropp efter personalfest på skolan jag jobbar, himla kul med fest! Men vi på fritis har ju öppet så det var bara till att masa sig iväg och se glad ut!


Denna fina bänk med tillhörande parasoll fick dottern när hon fyllde år för ett tag sedan. Den är inhandlad på Rusta av mormor och morfar.


Har sett att jag passerat 6000 besökare...TJOOOHOOO!!! Tusen tusen tack till alla som kikar in här och ett extra tack till er som lämnar kommentarer till mig, det gör mig SÅ glad!

hur lite tid alla har att blogga nu...! Men om nån månad är vi åter tillbaka på banan...

Ha det bäst!

Åse

3 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

ja du man undrar vart tiden tar vägen redan i mitten av juni. Hinner inte att blinka så är hösten här. Gud vad söt den var bänken och parasollen. Man blir så glad när man ser såna fina möbler

Må gott Antonija

Handgjorda drömmar sa...

Vilken himla söt bänk - perfekt till barnen. Rusta får nog snart ett besök av mig...
Ha en bra fredagkväll!
Kram Marie

Hvita Hjärtat sa...

Hej där! Precis så känner jag också, vart har dessa juniveckor tagit vägen? Jag vill också ha tid för både trevligt umgänge och egen tid då jag bara kan göra vad jag känner för just då. Man vill liksom äta kakan och ha den kvar :o) men jag tror att man ofta känner lite sommarstress denhär tiden. Grattis till 6000! Kram och trevlig helg till dej!