9 februari 2012

Vår vintersemester...

Tänk nu har det snart gått en hel vecka sen vi kom hem från semestern... fy va tiden går snabbt!
Det underbara hotellet vi bodde på heter RIU Buena Vista och ligger norr om Playa de las Americas på Teneriffa. Det är ett av Fritidsresors Blue Village hotell med All inclusiv.

Vi hade våra funderingar ang maten, men den va helt ok. Fyra dagar åt vi i bufféresturangen och där va det typ samma mat alla gånger. Tre middagar åt vi i Resturangen där det va olika teman. Asiatiskt, Italienskt och Kanarisk med många olika rätter.
I baren serverades det allt ifrån isdricka till kaffedrinkar & GT´s, mycket gott har det druckits :)
Barnen har fått glas tre gånger om dagen om de velat och hämtat dricka precis när de velat.
Kan säga att vi kommer göra fler resor med All inclusiv för det va super skönt!

Annars kan väl sägas om hotellet att det va frächt, snyggt och hade mycket trevlig personal. Det enda negativa är väl att sängarna va mycket hårda, men kroppen vänjer sig efter tre nätter ;) och bufferesturangens mat som va samma alla kvällar.
Hotellet ligger i en liten by bara femton minuter från Playa de las Americas shoppingområden och stränder. Det går direktbussar från hotellet flera gånger om dagen som är gratis.
Underhållningen va bra på kvällarna, både för barn och vuxna. Fritidsresor hade egna shower och efter det hade Hotellet egna underhållare som fortsatte. Även på dagarna fanns det aktiviteter att vara med på för den rastlösa... Barnen va med i Bamseklubb och Kidsclub och hade jaättekul där två timmar om dagen medan vi vuxna tog en långpromenad...

Nu längtar jag bara efter att få planera nästa resa, visst är det härligt med semester... det lever man på länge!


Ha det bäst!

1 kommentar:

Louise Alexandersson fotografier sa...

eee ja tack, kan tänka mig åka precis när som :)