13 augusti 2012

Ändrade planer

Hade idag planerat att ligga i solstolen och njuta av att jag är ledig en hel vecka till. Mannen jobbar och ena dottern är på gympaläger hela veckan och vi andra tre njuter av ledighet :) Härligt!

Men som så ofta blev det inte som jag planerat utan det blev köksstädning istället... För gud i himmel så skitigt det va.... Så då "måste" jag göra det en dag som denna då solen står högt på himlen och inga moln i sikte dessutom. Knassig? ja det är bara förnamnet på mig :) Men får jag för mig nåt sånt så blir det ett litet måste hos mig! Men nu kan jag njuta av ett rent kök, ett tag i alla fall!
Tänkte sortera i skåpen osså, för att kasta och sortera men det får bli en annan dag. Är ju ledig fyra dagar till :)
Efter storsanering av köket blev det en långpromenad med sonen längs stranden, som vi tog mått på, den är hela 2 km lång vår Kämpingestrand. Så fram och tillbaka så blev det en 4 km runda idag. Klapp, klapp för oss :)

Ha det gött ni som är lediga och ni som jobbar får göra det bästa av situationen :)


5 kommentarer:

Ida sa...

Så fint ni har det! Vinkade ett par gånger imorse på gympan men du såg inte, vad är det för glas mannen fixat??!  kram!

Limetwig sa...

Hihihi ja det kan man ju undra :) sorry! Du får skrika nästa gång :O

House number 11 sa...

Det var minsann duktigt av dig! Fint kök ni har!
Kram Jenny

TITTILINA sa...

Galenpanna!
Fast jag skulle kanske behöva bli mer som du. Städa mera och hänga på stranden mindre, för det ser risigt ut här hemma :-)

Meam Die sa...

;) Njut!!! Jag jobbar och hade mycket hellre varit ledig... så njut! ;)
Fint ni har!

kram kram Malin