13 november 2012

Julshopping

Hittade en ny öppnad butik helt i min smak på nätet.
 
Butik Linnea
 
Stjärnor, stjärnor och åter stjärnor. Osså lite trä och metall!
 
Pastaslev och slev - House doctor, smidesstjärna - miljögården
och ljusslinga - watt & veke.
 
 Gillar det mörka träet mot vårt svarta bord, enkelheten tilltalar!
Gryt underläggen är jättegamla men används nästan dagligen. Den lilla gjutjärnspannan som vi smälter smör i och har som såskanna är en favorit som hittat tillbaka på vårt matbord efter en sväng på loftet i en låda. Man ska inte kasta allt det kan bli använt igen, hihihi säger jag lilla hamstern...
 
 
 Ljusslingan blev det bråk om här hemma, två döttrar ville envist ha den och jag förstår dem för den är verkligen fin. Så den hamnade i vardagsrummet just nu. Kommer säkert att flytta runt innan jul!
 

 
 
Har börjat julproduktionen här hemma lite smått. Ska ju stå på julmarknad nu snart så det gäller att tillverka. Ni ska snart få se vad jag håller på med!
 
Annars tar vi hand om oss här hemma och pratar, pratar och pratar om sunt förnuft, rättigheter, skyldigheter och konsekvenser. Viktiga frågor när man går in i puberteten och är lite vilsen.
 
Ta hand om er, Kramis!


6 kommentarer:

Ida sa...

Kastrullen är superfin!! Och ja- bra med sunt förnuft. Och skönt att ni får reda på tankarna. Vi ses på måndag, sköt om dig!!

smile sa...

Jisses vilken fin ljusslinga! Har haft en med små frostade stjärnor runt spegeln i hallen men den hade gjort sitt häromdagen. Slutade fungera. Jisses så mörkt det blev utan. Loppan kommenterade det imorse. Hon tyckte jag skulle sätta upp en ny. Med rosa hjärtan. Hrm... Håller med henne om att vi behöver en ny, men jag tror inte jag vill ha rosa hjärtan i hallen.

:-)

Lady-G sa...

åh vad klokt.
Att handla från fin nätbutik och .. att prata om det där viktiga.
Så jäkla svårt men så jäkla viktigt.
Varje dag.
Varje dag.

Vi ses ju snart!
Längtar!
KRAM!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Wow vilka fynd, får genast titta in.
Tack för tipset.

Kram Anna

Nellie - the Flying Hippo sa...

Så kul att Butik Linnéa finns på webben också. Den fysiska butiken är underbar! :) Kram

Jennica... sa...

Vad spännande med julmarknad! Vart ska du stå?

Och bra och svårt att prata om allt viktigt. Inte lätt. Har själv en 12-åring och även om puberteten inte inträffat än, så blir det många diskussioner.

Kram!