7 januari 2010

Hallrenovering

Jaha då har man klarat av en hel dag på jobb och fått ungarna i säng... och hamnat här, YES jag hann före mannen som spelar nåt spel på dator och tar upp en massa värdefull bloggtid från mig så fort han kan ...:)


Jag vill göra vid i vår entréhall. Vi måste bara lösa skoproblemet vi har ... Lite för många skor som vill stå framme än vad det finns plats för! Fler som har detta problem?

Vi har vit/beiga klinkersplatter och "gula" väggar idag och jag vill ha blå/vitrandiga tapeter istället! Ska kolla upp Boråstapeters New Classic, tror där är någon vi båda kan gilla.

Lite inspiration inför renoveringen, allt för att få igång arbetet...
(boråstapeter)

(Lexington)(Sköna hem)


Ja hoppas vi kommer igång snart för oj vad det kliar i mina fingrar nu... jag måste komma igång med min kreativitet igen snarast!
Ha det bäst!
Åse


5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jo gissa om man känner igen det där med skorna!!
Samma med vem som hinner först till datorn, hahaha!

Vilken resa ni gjorde i somras, genom både Sverige och Finland! Själv bor jag ju vid västkusten i Finland. Tufft att köra så långt med tre barn i bilen! Vi funderar på att åka ner till Danmark i sommar, men jag vet inte om jag orkar det med tre bråkande barn i vanlig bil, i såfall måste vi nog hyra husbil istället.

Läste att ni ska över igen till midsommar. Då rekommenderar jag er att åka till Loviisan Aitta som ligger nära Ikea. Verkligen inredarens drömaffär!! Sååå mycket fint där!

Ha det bra!
kram A-C

LOTTA sa...

Hej! Kul att hitta in till dig. Vi verkar gilla samma stil, och dela en del familje bestyr med 3 barn....Kommer gärna tillbaka! Kram Lottas Home

Carolina sa...

Det skulle ju passa perfekt i er hall :o) Kram

Cybertomten sa...

Jag hoppas att det aldrig kommer se ut så som på någon av bilderna i er hall. Det skulle vara klart sjuklig paranoia att ha det så städat och prydligt med tre barn. Men visst, stilen är det inget fel på!

Hvita Hjärtat sa...

Oj vilka HÄRLIGA inspirationsbilder!

Kram på dej,
Jennie