12 februari 2012

Att ha haft en underbar dag...

Nu sitter jag här och försöker sammanfatta dagen som jag sett fram emot med en massa blogglady´s.
Bloggevent Malmö 2012
- på Börshuset och Skeppsbron

 Många skratt blev det när Ranelid drog in! Gu va den mannen kan snacka, hahaha! Såna menningar han spottar ut. Som tex " mina barn ska inte röka - för jag älskar dem" & "varje barn en kvinna föder är en pil rakt in i framtiden"  Hade ont i kinderna redan efter hans timme.
I pausen fick vi smaka på en Limhanmsbomb... en krämfylld vetebulle med socker på... Gu i himmel va god! Fattar inte att Emma kunde klämma i sig 11 sådana på en dag när hon va gravid, helt crazy :)
Vi fick även hårtips av en mycket duktig frisör, Brödi, och sminktips av Tant Vera och Claudia, två dragqueens, nu ska det  tvättas borstar och slängas en massa halvgammalt smink, detta kan bli dyrt...

Efter en omklädninspause på en hotel toalett, hahaha, skit va vi skrattade :D så blev det tapas, Eslövsunderhållning, Dragqueenar och fuldans på skeppsbron. Många nya nya ansikten på bloggerskor man följt i både lång och kort tid. Kul, kul kul kan jag bara säga!

Med hem följde två goodiebags med en massa kul saker från bla Höganäs, beach house, Ewa i walla, länna möblor och många många fler. Plus en massa rabattkode att använda i div nätbutiker, tjoho det är ju som julafton fast bättre!
Idag kan jag meddela att inte många knop blir gjorda... Läsa Residence tidningen (som osså låg i påsen) och mysa runt i mina nya sockisar från Lisbeth Dahl. Masserar kinderna efter allt sktattande igår och kollar runt bland bloggarna idag för att se så man inte hamnat på nåt kostigt foto :)

Ha det bäst vänner!

13 kommentarer:

Carola sa...

ja visst var det galet. galet roligt.
Den där Ranelid är jag nog lite förälskad i minsann! :)

kram

Villa Hemma sa...

Jaaa!
Det var jättetrevligt! Vi får ses igen, du får kika förbi :)

Kram

Anna Inreder sa...

Så mysigt med sockor tidning och kopp te! Ha en underbar söndag, härlig blogg och underbara saker!

hemmahosagge sa...

En sådan dag kan man leva länge på :))Härligt/ Agnetha

Heléne sa...

Tack för trevligt bordssällskap igår :-) & hälsa syrran

/Helene

Unknown sa...

Hej tjejen!
Jaaa, vilken dag och kväll! Och samma här - tekoppen invigd med tanke på hur ont jag har i halsen idag och sockar på!! :)

Hoppas vi kan hålla kontakten nu!
Och bilder kommer snart ;)

Kram!!

Att vara någons fru sa...

Fy tusan vad roligt det var!

Coolaannna sa...

Den där bilden kan nog passa till 180 bloggar idag!!!

Sjukt roligt var det!

Editor sa...

Jamen visst var det kul!

Stjärnor & Champagne sa...

INTE bitter:))) Hihi....Åhh jag ångrar sååå att jag inte var där. Men jag försökte iaf på den sista biljetten, försökte muta TOOKA men det ju sådär om man säger så. Men man får hoppas på en ny omgång och då j...ska jag vara där hihi. Stor kram Anne

Ida sa...

Visst hade vi kul! Precis den bilden tänkte jag ta med sockarna på, tidningen i knäet och fina muggen bredvid :) Får tänka om nu då ha ha! Kram

Fröken Foto sa...

Hej. En dag att minnas!!! Vilken fin blogg du har. Det var jag som satt bakom dig... tuttbilden du vet *haha* Vill passa på att önska dig en fin start på veckan. Kram Malin

Nilla Q sa...

Åh, vad roligt att få en rapport och bilder! Förstår att ni hade det riktigt trevligt!

Kram Pernilla