1 september 2012

SEPTEMBER?!

Jaha då ska det va höst nu då... mysigt med bullsiga tröjor och tända ljus. Men, vi väntar lite med det tycker jag det får gärna vara "sommar" nån vecka till.
 
Vi avslutade augusti månad med kräftskiva här hemma med en massa goa vänner och ännu fler barn! Gillar sånna fester, när barnen springer runt och härjar i alla olika åldrar och föräldrarna kan roa sig själv :)
 
 Och vet ni, för första gången i mitt 38 åriga liv så tillagade och åt jag kronärtskocka! Gott va det, undrar varför vi aldrig ätit det förrut, det va ju dumt, hahaha! Allt tack vare denna tjej, tack för tipset om kockorna! Supergott va det med salt och smör till!
 
Idag har dagen varit seg, segare och segast! Skulle tillverka några av mina idéer som snurrar i huvudet, men det får vänta tills i morron. Idag surfar vi inspiration till Vardagsrummet istället, så jag får ännu mer idéer  att förverkliga, tokigt alltså!
 Den mönstrade mattan och de blåa kuddar har vi men jag vill känna känslan som jag får av Tine k bilden till höger. Mörkt, ljust, trä, randigt, det enkla. Rensa bort en massa saker som är i vägen för ögat och den inre energin! Jag behöver plats, mycket plats runt om mig och luft!
 
Ny lampa har stått på önskelistan länge nu tycker jag så den har hamnat på andraplats, precis efter stor randig matta. Spara spara!
 
Dessa lampor gillas och har hamnat i inspirationsmappen mer än en gång :)
Från uppe till vänster är det Jimmy Schönnings korglampa, Industrilampa från Ilva och Tine k korgar som vänds upp och ner.
Tycker det är svårt med taklampor. Tycker ni det osså?
De får ju liksom inte ta för mycket energi från rummet.
 
Hoppa ni får en skön lördagkväll, själv är jag gräsänkling! Jag ska titta film nu när jag får bestämma :)
 
Ha det gott!
 
 

3 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Härlig kväll ni fick! Jättefin inspiration! Jag gjorde såna korglampor, du hittar det på min blogg, köpte korgar på Bolia och de blev inte alls så dyra, tine k korgarna kostar inte så mycket. Kram Nilla

smile sa...

Den där citronpajen ser smarrig ut!

Fru Sederblad sa...

Sådana kvällar är de bästa ;-).